Hans-Olov Öberg, förlagschef
hoo@kallakulor.com

Hans-Olov grundade Kalla Kulor 2001 och är mest engagerad i att leta nya, spännande bokprojekt, försäljning och marknadsföring. Han är civilekonom med mer än 25 års erfarenhet av finansmarknaden, men har även jobbat som musiklärare, truckförare, reklamjingelblockflöjtist och jazz- blues och coverbandsmusiker på ett otal instrument. Du hittar Hans-Olov på förlaget, bakom skrivmaskinen, på gymmet, i löpspåret, bakom ratt eller roder i något av alla hans fordon och alltsom oftast i sällskap med bulldoggen Atlas.

Läser just nu: Smart mat för löpare av Kristina Andersson, Farseer-trilogin av Robin Hobb och Stora Hundboken av Fredrik Steen  samt en dryg skrälldus med manus.

sofia_ejheden_10

Sofia Ejheden, redaktion & produktion
sofia@kallakulor.com

Sofia började på förlaget som pr- och marknadschef våren 2012 men övergick ganska snart till sin nuvarande roll som redaktions- och produktionschef. 2014 grundade hon systerförlaget Lavender Lit, som ger ut skönlitterära böcker som bosätter sig i hjärtat. Läs mer på www.lavenderlit.com.
Om du inte hittar Sofia på förlaget sitter hon förmodligen någonstans och betar av den aldrig sinande manushögen eller tränar bouldering.

Läser just nu: Manus

Cecilia Ahrfeldt, PR/marknadschef
cecilia@kallakulor.com

Cecilia kom först till Kalla Kulor under 2015, då som praktikant från Förlagsutbildningen på Stockholms universitet. Efter kortare inhopp på andra håll i bokbranschen är hon från och med 2016 tillbaka på förlaget i rollen som PR- och marknadschef. Cecilia har en masterexamen i litteraturvetenskap, och arbetade i ett antal år som projektledare för översättningstjänster innan hon bestämde sig för att ge all sin tid och kärlek till att arbeta med böcker. Utanför förlaget händer det att hon fyller garderoben med klänningar, läser böcker i badkaret och tar promenader med eller utan hundsällskap.

Läser just nu: The Stories of Breece D’J Pancake av Breece D’J Pancake, En saga om tidens väsen av Ruth Ozeki och Generation Loss av Elizabeth Hand.