Bestseller

[one_half first] 

[/one_half]

[one_half]

 


Författare: Peter Paunovic
Språk: Svenska
ISBN:  9789185535927
Bandtyp: Häftad
Utgivning: 2011-05-27

Köp boken här:[/one_half]

 

Bestseller


Vill du bli säljare eller bara bli bättre på att sälja grejer på Blocket? Då ska du absolut läsa Boken Bestseller som snabbt och tydligt tar dig igenom säljprocessens alla steg, lär dig fallgroparna, lär dig bygga relationer och lär dig hur du ska agera när det går trögt. Dessutom finns där intervjuer med framgångsrika människor som generöst delar med sig av sina egna framgångstips.

Alla vet vi hur dåliga säljare jobbar. De som ringer kl 18.15 när köttbullarna ligger i stekpannan och börjar mala på om att de inte vill sälja utan bara informera, eller inleder men en ändlöst lång intervju om självklarheter.
Men bra säljare då, sådana som kan sälja snö till eskimåer och samtidigt hjälpa dem att tjäna pengar på affären, hur jobbar de?
Jo, de är pålästa. De vet hur en säljprocess går till, de kan alla stegen som måste gås igenom innan ett lyckat avslut kan äga rum och de vet hur man ska prata för att nå fram.

Boken är skriven av Peter Paunovic, ägare och grundare av PSP Media, med många års erfarenhet av framgångsrik försäljning inom media och Ann Olrin, redaktör på Tidningskompaniet och tidigare redaktionschef och kommersiell redaktör på Metro.

More screenshots: