Skäggboken – Stil, identitet, gemenskap

[one_half first]

Skäggboken Omslag Highres

[/one_half]

[one_half]






















Författare: Axel Naver, Eric Thorsson, Anders Bergstedt
Formgivning: Hans von Corswant
Språk: Svenska
ISBN: 987-91-87049-38-5
Bandtyp: Danskt band
Utgivning: 2013-09-06

Köp boken här:







[/one_half]

 

Skäggboken


STIL • IDENTITET • GEMENSKAP


För alla som vill få en inblick i skäggemenskapen. En bok som tar skägg på allvar, skriven av männen bakom den hyllade Skäggbloggen.

---


Skäggboken är den kompletta guiden till ansiktsbehåring – både för dig som har och inte har skägg!

Männen bakom den uppmärksammade och hyllade Skäggbloggen har skapat en bok som tar skägg på allvar, utan att vara allvarsam. En bok som känns angelägen för alla skäggintresserade. Här finns berättelser från skäggbärare, skäggvårdstips och allt annat du behöver veta om skägg. För varje man har en personlig relation till sitt skägg och många vill vara en del av skäggemenskapen. Män som ännu inte börjat odla, kanske för att de har dåligt skäggsjälvförtroende, finner stöd på vägen och praktiska råd i Skäggboken. Detsamma gäller för män som vill ha mer inspiration för vart de kan ta sitt skäggodlande.

Förutom snygga foton, historia och svenska folkets skäggvårdstips förekommer en lång rad intressanta skäggintervjuer i boken. Leif Pagrotsky berättar om pikarna han fick i regeringen för sitt skägg, P3-profilen Christer Lundberg talar om skägghatet han möter och artisten Adam Tensta avslöjar att skäggets ankomst var lika viktigt som att släppa skiva. Du möter också sjökaptenen, bikern, björnen, skäggiga damen, dragkungen och fotomodellen som vägrade raka skägget för en månadslön.

More screenshots: