Världens bästa bok

[one_half first]

 

 

 

 

 [/one_half]

[one_half]


Författare: Peter Stjernström
Omslag: Per Olsson
Språk: Svenska
ISBN: 9789185535859
Bandtyp: Danskt band
Utgivning: 2011-09-16

Köp boken här:[/one_half]

 

Världens Bästa Bok


Världens bästa bok är boken med extra allt. Trippelmetafiktion när den är som bäst. En fartfylld och underhållande roman om skaparlust, frihet och beroende. En trippad studie i hybris som visar hur det kan gå när man gapar efter riktigt mycket.


Den gamle romanförfattaren är ärrad av krogliv och utanförskap. Men kan han bara hålla sig nykter är hans tangentbord gudabenådat. Hans kollega, den unge och snygge poeten, kan väcka liv i en gråsten med sin värme. Han älskar hela världen och kärleken är besvarad. De bägge författarna kommer på en mästerlig idé – samtidigt. Man borde skriva en bok som har allt! Som hamnar på topplistorna i en massa olika kategorier: thriller, kokbok, bantning, populärpsykologi, självhjälp och så vidare. Allt på en gång! Om man lyckas kommer den att sälja som smör och toppa bestsellerlistorna över hela världen. En sådan bok kommer att ge pengar, ära och odödlighet. Men bara till en av dem. Den som är först.

En galen och spännande jakt tar vid där författarna tvingas till nya arbetsmetoder för att nå sina mål. Vem hittar bäst inspiration? Vem lyckas snärja den unga stjärnförläggaren Astra? Vem vinner och vem försvinner? Den som läser får se.

More screenshots: