Weirdo

[one_half first]

 


[/one_half]

[one_half]

 


Författare: Cathi Unsworth
Översättning: Per Planhammar
Omslag: Oscar Norling
ISBN: 9789187049262
Bandtyp: Inbunden
Utgivning: 2013-04-24

Köp boken här:[/one_half]

 

WeirdoEn klassiskt brittisk deckare. Originell och ytterst minnesvärd.

---

"Östra Englands galna häxa, kallade tabloiderna henne. Mördar-Corrine, den sataniska översteprästinnan som sommaren 1984 hade slagit klorna i tonårsbefolkningen i en kuststad i Norfolk. Djävla weirdo, sa lokalinvånarna. Håll henne borta."

För tjugo år sedan dömdes den femtonåriga skolflickan Corrine Woodrow för det bestialiska mordet på en klasskamrat. Men nya dna-bevis antyder att Corrine inte var ensam om dådet, och privatutredaren Sean Ward reser till den lilla staden Ernemouth för att undersöka fallet.

Det Sean möter är en brittisk småstad full av hemligheter, människor som tiger och svart magi. Till sin hjälp har han Francesca, den lokala tidningens chefredaktör, och tillsammans försöker de ta reda på vad som egentligen hände. Men stadens makthavare gillar inte deras rotande och motarbetar dem i det tysta. Sean och Francesca inser snart att det finns människor som inte skyr några medel för att dölja sanningen och ju närmare gåtans lösning de kommer desto större blir faran för deras egna liv.

---

”Unsworth blir bara bättre och bättre.”

The Guardian

”Fantastisk.”
The Times

More screenshots: